Hesaplar birbirinden tamamen ayrıdır. Girdiğin kişiler ve kayıtlar yalnızca sana görünür.
Bağladıktan sonra /durum, /kapat ve /ac komutlarını kullanabilirsin.
Tüm kişiler, kayıtlar ve oturumlar kalıcı olarak silinir. Geri alınamaz.